PSORIAZIS-DENIPLANT 

Intre 2 si 4% din populatie sufera de aceasta boala !    De ce trebuie sa suferi si tu? 

                        Home            Am fost bolnav de psoriazis   

CUPRINS:

1.PROPRIUL CAZ 

2.PSORIAZISUL  
SI EREDITATEA  

3.CAZURI 
STUDIATE 
 
4.FITOTERAPIA 

5.LEGUME SI  
FRUCTE 

6.APITERAPIA 

7.APA AGENT  
TERAPEUTIC 
 
8.PSIHOTERAPIA 

9 ACUPUNCTURA 

10.LUMINA  
POLARIZATA 

11.PRODUSE 
NATURISTE 
 
 
 

AM FOST BOLNAV DE PSORIAZIS

                                               prima editie 2003 

"Dedic aceste randuri tuturor acelora 

care au fost alaturi de mine si m-au 

ajutat atunci cand am suferit."

Nota autorului 
Am scris aceste cuvinte, cu dorinta ca ele sa fie un ajutor moral, o raza de speranta pentru cei suferinzi de aceasta boala numita Psoriazis, care ar trebui sa apeleze cu incredere la tratamentul cu plante medicinale, adica la fitoterapie, atunci cand vor constata ca medicina alopata inca nu-i poate ajuta. 
De la inceput as vrea ca cititorul acestor randuri sa nu fie suparat pe mine, pentru faptul ca avand rabdarea de a citi, nu a putut gasi elementele esentiale, care m-au facut sa dau titlul lucrarii, insa acest lucru constituind obiectul unei inventii, nu este posibil dezvaluirea lui. 

Spunand "Am fost bolnav de Psoriazis", am intrat intr-o voita contradictie cu medicina actuala. Toti medicii mi-au spus, cum de altfel o spun tuturor bolnavilor, ca aceasta boala este incurabila, fara sa-si dea seama ca afirmand acest lucru fac un mare deserviciu bolnavului. Daca in cazul unui bolnav de cancer, de cele mai multe ori, medicul nu-i spune acestuia in fata acest lucru, de ce oare nu si in cazul psoriazisului nu se face acest lucru. 

Metoda folosita si timpul trecut (peste 19 ani) de cand boala nu a mai recidivat, consider ca ma indreptatesc sa folosesc afirmatia amintita. 

Tot medicii mi-au spus ca boala poate recidiva si dupa cinsprezece, chiar douazeci de ani si de aceea nu este o vindecare ci numai o ameliorare temporara. Dar eu imi permit sa fac o comparatie nu tocmai oportuna. Daca imbolnavindu-ma de gripa si dupa tratament la o luna sau doua ma imbolnavesc din nou si daca venind iarna aceasta gripa isi face aparitia din nou, atunci eu sunt indreptatit sa afirm ca gripa este o boala incurabila?. Desigur, comparatia este un pic fortata, insa am vrut sa subliniez faptul ca acum exista un tratament al cauzelor interne care declanseaza boala Psoriazis si aceasta poate fi vindecata, sau ameliorata de lunga durata. Exista CEAIUL DENIPLANT. 

Sunt de acord ca exista posibilitatea ca boala sa-mi apara din nou, dar cum am spus si la gripa, ma voi trata din nou cu ceaiuri si ma voi face bine pentru inca douazeci de ani. Oare tu bolnavule de Psoriazis nu ai fi multumit de acest lucru! 

Deci, cei care vor citi aceste randuri si sunt bolnavi de Psoriazis, as dori sa afle de la mine si de la cei care au crezut in mine, ca in viitorul apropiat vor putea spune si ei:"Am fost bolnav de psoriazis". 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

    Copyright 2006. All rights reserved psoriazis-deniplant.ro