PSORIAZIS-DENIPLANT 

Intre 2 si 4% din populatie sufera de aceasta boala !    De ce trebuie sa suferi si tu?

  

Home    Despre noi   Contact    Ce spune presa Parerea medicilor 

  

  

  

 

  

 

 
 

 

 

GIURGIU GHEORGHE ,

 

2009 Deniplant a devenit Marca Comunitara Europeana , fiind inregistrata la OHIM detalii..

 

2008 Compania DENIPLANT JA a castigat premiul I competitia Company of the Year:2008 organizata de Junior Achievement Romania si a reprezentat Romania la STOCKHOLM detali..

 

2005 -Plantele medicinale primesc un nume :Deniplant  Marca DENIPLANT avand ca slogan “Sanatatea-i mai presus de orice” este inregistrata la OSIM- ROMANIA detalii..

 

2002 Giurgiu Gheorghe devine producator agricol de plante medicinale detalii...
 

1994- FUNDATIA MEDICALA "SPERANTA" infiintata la initiativa si prin grija inventatorului medicamentului Deniplant, Dl.Gheorghe Giurgiu, care a fost bolnav de Psoriazis, are ca scop sprijinirea activitatatii celor care cunosc tainele naturii in domeniul medicinei si punerea lor in aplicare in folosul omului.
Astfel cu ajutorul plantelor medicinale folosite fundamentat stiintific, Fundatia demonstreaza inca o data ca anumite boli asa zis incurabile (pentru medicina alopata) pot fi ameliorate sau chiar vindecate.
Sutele de cazuri rezolvate in Romania, si zeci de cazuri in strainatate, cit si obtinerea medaliei de aur la salonul de noutati tehnice '97.pot demonstra acest lucru.

 

1983- Fiind bolnav de psoriazis de mai bine de 7 ani de zile, Gheorghe Giurgiu incepe cautarea unui remediu naturist pentru aceasta boala. Dupa doi ani si jumatate de cautari si teste pe propriul organism plantele medicinale s-au dovedit a fi singurul remediu eficace impotriva cauzelor interne care declanseaza si intretin aceasta boala  detalii....

 

 

 

http://www.giurgiugheorghe.ro

  

 

 

  

 

 

 

   Copyright 2006. All rights reserved psoriazis-deniplant.ro