PSORIAZIS-DENIPLANT 
2-4% of the world's people suffer of psoriasis! Why should you suffer too?
                             Home         Doctors' opinions                                     
  
  
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

      Domnule Giurgiu,  
        Am aflat de existenta tratamentului cu ceaiul Deniplant pentru boala Psoriazis, de la o pacienta pe care o am in evidenta. Aceasta mi-a povestit ca are un nepot care a avut aceasta boala si in urma acestui tratament leziunile i-au disparut complet.  
        In anul 2005, prezentandu-se la controlul anual, Dan Maiacovschi , mi-a spus ca de cateva luni i-au aparut pe piele cateva leziuni. In urma unei biopsii i s-a stabilit diagnosticul Psoriazis si a inceput tratamentul cu Dermovat. I-am povestit despre nepotul pacientei mele, desi nu eram convins ca numai ceaiul Deniplant poate rezolva o asemenea afectiune.  
        Scepticismul meu a fost spulberat pe parcursul a catorva luni in care am vazut la pacientul meu cum leziunile au inceput sa se micsoreze, iar unele chiar sa dispara. L-am intrebat daca a mai folosit in paralel si alte tratamente si mi-a spus ca inca de la inceput a intrerupt tratamentul cu unguentul folosit si in afara de consumarea ceaiului Deniplant nu a mai urmat nici un alt tratament alopat si nu a tinut nici regim alimentar.  

        Dupa 6 luni de tratament, pacientului i-au disparut complet leziunile si a intrerupt consumarea ceaiului. I-am spus sa ma informeze daca boala va mai recidiva si-i vor aparea din nou leziunile cutanate.  

        Desi am mai vazut cateva cazuri asemanatoare, doresc sa le urmaresc pe o perioada mai indelungata de timp, pentru a ma convinge pe deplin ca tratamentul cu ceaiul Deniplant poate ajuta bolnavii cu psoriazis  

Dr. Alexandru Darie  
Medic specialist MF, MG  
Competenta Medicina Muncii  
Competenta Homeopatie  
  
  
  
  
 
 

 
            
 

 
  
  
 
 
 
 
 
 
 
   Copyright 2006. All rights reserved psoriazis-deniplant.ro